Lauma

Laumassamme vallitsee tällä hetkellä tasapaino, ihmisiä ja koiria on yhtä paljon. Akkavalta meillä tosin on, mutta ehkä se on vain ihan positiivista... Koiria on siis ikäjärjestyksessä huskyt Nero,Veera, kooikerhondje Nuka sekä nuorimmaisena husky Nala. Huskyt asustavat ympärivuotisesti omassa ulkotarhassaan, Nuka asuu tietysti sisällä ihmisten kanssa. Ihmisiä meillä asustaa Johanna ja Kari, sekä lapset Senni (11/09) ja Taneli (07/11). Vipinää, tassujen vilskettä ja pienten varpaiden töminää meillä siis piisaa.

Koirien kanssa harrastamme säännöllisesti, Nukan pääasiallinen harrastus on agility, välillä käymme sitten koittamassa onneamme näyttelykehissä. Tokotemppuja tehdään satunnaisesti kotona, mutta siinä lajissa emme tule koskaan kisaamaan. Huskyt sitten ovat pääsääntöisesti vetokoiria, Kari heidän kanssaan vedättää säännöllisesti, ei ihan ympärivuotisesti, mutta kun lämpötilat ovat riittävän alhaalla.  Kisoihin emme ole menneet, tuskin koskaan menemmekään, lähinnä omaksi ja koirien riemuksi tuota tehdään. Huskytkin käyvät hyvin satunnaisesti näyttelyissä, lähinnä vain huvin vuoksi koska menestystä sieltä on vääränlinjaisella vaikea saada.

Pihallamme on iso aidattu juoksutarha, jossa koirat saavat lähes päivittäin kirmata vapaina ja maailmaa katsellaan myös päivittäisillä hihnalenkeillä ja satunnaisilla koirapuistokäynneillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti