keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

12.6.2013 - Pennut vauhdissa

Pennuilla on ikää jo 5,5 viikkoa, ihan kohta on edessä muutot uusiin perheisiin. Nukakin odottelee jo malttamattomana pääsyä omaan kotiin, tosin ei taida äippä aaavistaa että mukana seuraakin yksi riiviöistä. Nuka raukka on kärsinyt ripulista viime päivinä ja on palannut taas omaksi tikkulaihaksi itsekseen, täytyy pistää neiti kotona taas lihotuskuurille ;)

Pentuset senkuin kasvavat, ison hipoo jo paria kiloa, pienimmätkään eivät enää kamalan kaukana ole. Kiinteä ruoka maistuu, mutta välillä pitää vielä ottaa hörppyjä äidinmaitoa. Vauhtia pennuilla piisaa, hampaita kokeillaan joka paikkaan (varsinkin vierailijoihin) ja pienenpientä hajua alkaa olla jo sanomalehdelle pissailustakin. Pihallekin pennut ovat päässeet lämpiminä päivinä ja sielläkin ovat olleet omia reippaita itsejään paikkoja tutkiskellen ja nurmikolla painien. 

Kuviakin on taas tullut napsittua, todenäköisesti nämä ovatkin viimeisiä otoksia ennen Nukan ja pennun noutoa puolentoista viikon päästä. Nopeasti on aika mennyt tähän asti, mutta veikkaisin että viimeiset päivät kulkevat tooodella hitaasti...

Senni toi omalle pennulleen uuden lelun,
joka otettiikin heti käyttöön.

NeitiX ja aasi.

Sukallakin on erilaisia leluja valikoimissaan.

NeitiX ja Viiru kauneusunilla.

Piirto ja lelut.

Kyllä nakkimakkara maistuisi. Sukka, Piirto ja Tuplis.

Tuplis ja Piirto pistivät painiksi, Sukka lekottelee taustalla.

Ooh, uusi pallo (ja Piirto).

Äiti ja tytär - Nuka ja NeitiX

Tytöt unilla.

Kolme tyttöä.

Äiskääkin vähän leikityttäisi.

Uni maittaa (Sukka, NeitiX, Tuplis ja Viiru)

Agilitykoulutus aloitetaan jo varhain
(tosin hetken päästä Piirto nukahti tunneliin).

Vielä pikkuisen riittää maitoa vauvoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti